Oare acesta este Mercedes-AMG Project One?

,
1.3K 0

Probabil că Mercedes face asta intenționat sau chiar nu se pricepe să păstreze secrete, pentru că toate modelele sale viitoare par să ajungă pe internet într-un fel sau altul, mult înainte de apariția galeriei foto oficiale publicate de companie. Cea mai recentă întâmplare de acest gen are în prim plan Mercedes-AMG Project One, cel mai tare hypercar construit vreodată de AMG.

Fotografia care a ajuns sub lupa fanilor, publicată de site-ul Inautonews, îi arată pe membrii trupei rock Linkin Park în jurul unei mese pe care se află un mulaj, în Atelierul de Design Mercedes-Benz din Carlsbad, California. Acolo unde rockerii au dat peste ceea ce ar putea fi hypercar-ul cu peste 1000 de cai putere, inspirat din Formula 1. Cei trei par să se prefacă designeri experimentați. Adevăratul designer, chiar șef al departamentului, Gorden Wagener, se află în apropiere.

Mercedes-AMG Project One

Încă departe de cum va arăta prototipul cu nume de cod R50, mașina este programată să-și facă debutul la Salonul Auto de la Frankfurt. Hypercar-ul va ajunge pe șosele cu o putere variind în intervalul 1.300 – 1.500 CP, fiind cea mai ușoară din gama sa: greutatea bolidului cu motor de 1.6 și tehnologie hibrid va fi de aproximativ 700 de kilograme!

Aflați aici tot ce trebuie să știți despre Mercedes-AMG Project One: Mercedes-AMG Project One este numele hypercar-ului aniversar.

Comentati?

Your email address will not be published.