Mercedes C-Class facelift primește bordul de la S-Class – PRIMELE FOTOGRAFII

,
2.06K 0

Mercedes C-Class va trece printr-un facelift major anul acesta. Auto motor und sport dezvăluie primele fotografii cu bordul nou, dar și cu Mercedes C-Class T-Model facelift.

C-Class cu bord de S-Class. Astfel poate fi sintetizată această actualizare. Fotografiile spion arată Clasa C cu o configurație cu ecrane TFT duale, cunoscută de la S-Class. După ce această configurație a fost preluată de noul E-Class, este clar că și noul C-Class va oferi bordul digital ca opțiune după facelift. Aceasta este o apariție logică pe lista gadget-urilor, după ce rivalii de la Audi și BMW au anunțat panouri digitale pentru modelele A4 și Seria 4.

c-class-facelift-1

Cele mai recente fotografii spion dezvăluie, de asemenea, noul volan cu trei spițe, care prezintă comenzi tactile integrate (în combinație cu butoane clasice), similare cu cele care se regăsesc pe noul E-Class. În plus, încă ceva preluat de la (facelift) S-Class: touchpad-ul din consola centrală, care înlocuiește actualul comutator rotativ și cea mai recentă versiune a sistemului multimedia Comand, ce poate fi comandată și prin gesturi.

c-class-facelift-4

La exterior, fotografiile spion arată că noul Mercedes C-Class primește câteva modificări vizuale minore în partea frontală. Stopuri cu o configurație nouă, o interpretare ușor diferită a grilei și blocuri de lumini și bare noi în partea frontală. Asta este tot.

La capitolul motorizare, Mercedes C-Class 2018 va oferi, în mare, aceleași unități, reconfigurate pentru o performanță superioară și pentru emisii reduse. Mercedes C-Class facelift va fi prezentat în această toamnă, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt.

Mercedes-Benz C-Class facelift

Foto: Auto-motor-und-sport.de/autoweek.nl

 

Comentati?

Your email address will not be published.