Jos pălăria! Dezvăluim secretele noului Mercedes E-Class Cabrio 2017

,
1.48K 0

Mercedes E-Class Cabrio 2017 își vede secretele dezvăluite înaintea premierei programate pentru 2017. Fotografiile spion exclusive dezvăluie primele elemente de design ale Mercedes-ului care va rivaliza cu BMW Seria 6.

Pe platforma modulară MRA de la Mercedes, care stă deja la baza modelelor C-Class și S-Class, se va construi și noul E-Class Cabrio. Noua decapotabilă cu patru locuri va folosi în mare parte materiale ușoare, cum ar fi aluminiul, pentru a fi mai ușoară, mai rezistentă și mai eficientă.

Dacă lăsăm deoparte deghizarea masivă, prototipul surprins de către fotografii noștri spion arată asemănări clare cu modelul mai mare S-Class Cabrio, dar și cu modelul recent dezvăluit C-Class Cabrio. Acoperișul care coboară abrupt devine conic în partea posterioară, a cărei formă a fost ascunsă în mod interesant cu ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu prea mult diferit de cel folosit de BMW la rivalul Serie 6.

e-class-cabrio-2

Gama de motorizare este așteptată, de asemenea, să o imite pe aceea folosită la limuzina E-Class, ceea ce înseamnă că Mercedes E-Class Cabrio 2017 va primi noile unități modulare cu patru sau șase cilindri, construiți din mai mulți cilindri identici de 0,5 litri.

În prim plan, se va afla motorul L4 de 2,0 litri, disponibil în două versiuni, cu 150 și cu 194 CP. De asemenea nouă este unitatea turbo de 3 litri cu șase cilindri (nume de cod M256), care ar trebui să dezvolte până la 430 CP, în timp ce în partea superioară a gamei, AMG 63 va oferi o putere de aproximativ 600 CP, grație motorului AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la modelul GT. E-Class Coupe 2017 va primi și transmisia automată cu nouă trepte.

Tehnologia de rulare autonomă se va afla și ea în centrul atenției în cadrul strategiei de marketing pentru noul E-Class Cabrio, cu o serie de sisteme autonome avansate, asemănătore celor oferite la limuzina de serie E-Class, inclusiv senzaționalul sistem de parcare.

Comentati?

Your email address will not be published.