Mercedes-AMG SL 63 facelift, surprins înaintea debutului de la Frankfurt

,
1.79K 0

Roadster-ul Mercedes-Benz SL urmează să primească un facelift de vârstă mijlocie, ceea ce nu poate însemna decât că un alter-ego Mercedes-AMG SL 63 va urma în curând. Și avem dovada, pentru că senzaționala decapotabilă a fost surprinsă pentru prima oară.

Camuflajul masiv nu poate ascunde modificările operate asupra părților frontale și posterioare cu faruri mai înguste în stilul S-Class Coupe și cea mai recentă formă a grilei Mercedes programată să ia prim planul. Modificările realizate în partea posterioară sunt mult mai subtile. Stopuri ușor reconfigurate, capaul portbagajului și o bară spate în stil AMG pot fi observate.

La interior, Mercedes-Benz trebuie să implementeze sistemul rotativ de control și un sistem multimedia cu tehnologie touchscreen de dimensiuni mai mari, preluat direct de la modelele recent lansate Mercedes-AMG GT și C-Class, alături de o serie completă de sisteme de asistență de ultimă generație, prezente în întreaga gamă.

Mercedes-SL63-AMG-Facelift-004

Nu vă așteptați la schimbări majore sub capotă pentru modelul reîntinerit Mercedes-AMG SL 63. Actuala gamă de motoare va fi preluată în mare parte neschimbată cu ambele variante propulsate de motoare V8 și V12 (SL 65) bătute în cuie în ofertă. Nu este clar deocamdată dacă Mercedes va alege să înlocuiască motorul V8 supraalimentat de modă veche, de 5,5 litri cu mai recentul său omolog exploziv biturbo de 4,0 litri lansat odată cu Mercedes-AMG GT. Modificarea va aduce un minus de putere de la cota actuală de 585 CP la 510 CP, contracarat însă de avantaje semnificative în ceea ce privește masa și emisiile CO2.

Nu mai durează mult până vom afla adevărul. Mercedes-Benz SL facelift este programat să ajungă la vânzare anul viitor, în urma dezvăluirii oficiale care va avea loc luna viitoare la salonul auto de la Frankfurt.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.