W07 – Nu un agent secret, ci un proiect câștigător

,
1.48K 0

W07. Sună de parcă ar fi vorba de agentul 007, nu-i așa? Dar nu este un agent secret. Este doar un proiect secret, care i-ar putea face pe cei de la Mercedes AMG PETRONAS campioni mondiali și în 2016.

Viitorul monopost de Formula 1 al celor de la Mercedes este descris chiar de oamenii care, vreme de un an întreg, au lucrat la mașinăria pe care o vor incincibilă.

“Când privesc această mașină, îmi vin în minte atâtea chipuri. Ne motivăm reciproc în permanenta noastră căutare a unor soluții mai bune”, spune Toto Wolff, directorul diviziei Motorsport de la Mercedes-Benz. “Contribuim la construirea unei mașini care nu e o simplă mașină. Este rezultatul multor ore de sânge, sudoare și lacrimi ale oamenilor conduși de aceeași pasiune. Această Săgeată Argintie nu face excepție de la regulă.”

Deci ce este, până la urmă, acest W07, căruia i-au servit ca unui rege?

“Sunt țipete în fața televizorului, într-o duminică după-amiaza.”

“O mie de litri de combustibil în 21 de țări diferite.”

“Este construirea unei moșteniri.”

“Este o încercare fără oprire de a sfida limitele.”

“Sunt apeluri în miez de noapte către fabrica noastră de piese din Statele Unite.”

“Gravarea numelor noastre în următorul capitol al Săgeților Argintii și al cărților de istorie despre Formula 1.”

Pregătiți de această călătorie la bordul unui roller coaster, campionul mondial Lewis Hamilton și vicecampionul Nico Rosberg sunt de acord, înainte de a porni într-o nouă cursă către titlul mondial.

“Împreună suntem W07”, spune Toto Wolf.

 

Principalul candidat la titlu în 2016, Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, a ieșit astăzi pe circuit pentru prima oară, pe pista de la Northamptonshire. Pilotat mai întâi de Nico Rosberg, apoi de Lewis Hamilton, monopostul a parcurs un total de 98,2 km. Echipa se pregătește pentru debutul public pe circuit al noului monopost, care va avea loc luni, 22 februarie.

Comentati?

Your email address will not be published.