Mercedes A-Class 2018 surprins în versiune A 45 AMG

,
1.34K 0

Mercedes A-Class 2018  a fost surprins din nou în teste, de această dată în versiune A 45 AMG. Noua generație își va face debutul în 2018. Vă aducem fotografii spion prin intermediul Carscoops.com.

Ca platformă, noul A-Class va folosi noua structură MFA2. Aceasta are ca scop reducerea greutății modelului compact (până la 50 de kilograme) și asigurarea unei rezistențe superioare la torsiune. Ampatamentul noului Mercedes A-class este, de asemenea, așteptat să crească cu 2 centimetri, ceea ce ar trebui să genereze mai mult spațiu pentru pasagerii aflați pe bancheta din spate.

Motoarele diesel mai mici vor fi furnizate în continuare de Renault. Între timp, noua unitate diesel de 2 litri va face un salt uriaș în ceea ce privește performanța și eficiența, ca urmare a trecerii la noua familie de motoare OM 654, folosite și la E-Class – aria de putere va oscila între 150 și 194 CP.

Motoarele pe benzină vor fi, de asemenea, nou-nouțe. Noua serie M254 (succesoare al unității M274) va fi deja introdusă până în 2017 la alte modele Mercedes. Acestea vor veni cu o capacitate de 2 litri, injecție directă și turboalimentare. În plus față de versiunea AMG 45 (400 PS), Mercedes ar putea introduce și un nou model AMG în gamă. Putere: aproximativ 280 CP. În ceea ce privește tehnologia hibrid, și A-Class va intra în cursa mașinilor cu zero emisii. Autonomia electrică ar trebui să fie în jur de 100 km.

Interiorul va fi, evident, unul nou, dar marea întrebare este dacă bordul digital cu două ecrane TFT de 12,3 inchi își va face apariția și la Mercedes A-Class 2018. Sunt însă șanse mai mari ca noul A-Class să vină cu un bord virtual ca la VW Golf sau Audi A3. Dacă modelul de bază va continua să aibă instrumente analog, încă nu se știe.

În altă ordine de idei, noua generație Mercedes A-Class ar trebui să elimine deficiențele modelului precedent. Mai mult spațiu, un portbagaj mai mare și mai multe dotări care vor spori confortul. Șoferul primește un bord de calitate superioară, un display head-up și un ecran tactil.

2018-mercedes-a-class-1-768x487@2x

Sursă foto: Carscoops.com.

Comentati?

Your email address will not be published.