PREMIERĂ MONDIALĂ. Mercedes-Benz A 45 AMG facelift demascat

,
1.37K 0

Mercedes-Benz A 45 AMG facelift a fost demascat. În afară de designul proaspăt, baby-AMG primește și un plus semnificativ de putere.

Ajunsă pe Instagram, imaginea exclusivă arată modificări minime menite să diferențieze, din punct de vedere vizual, Mercedes-Benz A 45 AMG de rudele sale de rând din cadrul gamei. Modificările includ o nouă grilă față restilizată în stilul caracteristic al noii linii de design Mercedes combinată cu noi faruri cu tehnologie LED şi modificări aerodinamice subtile, cum ar fi aripile/ornamentele din fibră de carbon.

Dar cele mai importante vești se referă la apariţia versiunii explozive Mercedes-Benz A 45 AMG S. Asemenea fratelui mai mare, Mercedes-AMG GT S, vârful de gamă S ar trebui să ducă războiul pentru putere la următorul nivel în comparație cu modelul standard. Dacă puterea pentru versiunea standard A 45 AMG va atinge 381 CP, pe seama fratelui său mai puternic se pun nu mai puțin de 400 CP. Slavă Domnului, sistemul de tracțiune integrală 4Matic rămâne standard.

Cu o putere de 357 CP, Audi RS3 este, la ora actuală, cel mai puternic hot-hatch, dar, dacă informațiile sunt corecte, totul este clar în privința viitorului lider.

Motorul turbo pe benzină de 2.0 litri cu patru cilindri care propulsează modelul A 45 AMG va rămâne în mare parte neschimbat, inginerii Mercedes-AMG bazîndu-se exclusiv pe modificările pe care le vor opera asupra setărilor turbo-presiunii și admisiei, pentru a spori puterea motorului deja foarte capabil.

a45amg

Clasa A reconfigurată va fi dezvăluită spre finele acestei luni, în timp ce debutul public este programat să aibă loc în septembrie, la salonul auto de la Frankfurt.

Comentati?

Your email address will not be published.