Ce urcă, trebuie să și coboare! Un E-Class se prăbușește în timpul reviziei tehnice

,
1.51K 0

Ai un E-Class, care este lumina ochilor tăi. Nu are nimic stricat, dar are nevoie de revizia tehnică. Ok, îl duci la service. Mecanicii îl ridică pentru a-l verifica. Până aici, totul e în regulă.

Mecanicii o ancorează bine și se asigură că mașina se sprijină corect pe suportul liftului. Ei se asigură și că liftul funcționează perfect. Apoi unul dintre ei activează liftul cu ajutorul unui buton, iar mașina începe să se ridice de la sol centimetru cu centimetru. Și arată de parcă ar putea urca așa până la etajul 10.

Odată ce limuzina se află la aproximativ 2 metri de sol, un mecanic merge sub ea ca să o verifice și îl invite și pe proprietar să vadă cu ochii lui. Dar expertul trage de ceva cu prea multă forță. Și este suficient ca liftul să începe să se balanseze, iar mașina să-și piardă echilibrul.

Vehiculul de aproximativ 2 tone se prăbușește, dar mecanicul și proprietarul se retrag la timp de sub ea. Să sperăm că E-Class-ul va fi reparat la un alt service, pentru că, cel care trebuia să-l repare, l-a distrus!

Comentati?

Your email address will not be published.