Ferrari FF facelift spionat în timpul testelor de iarnă în Suedia

Ferrari FF facelift
,
1.62K 0

Fotografii au surprins viitorul Ferrari FF facelift în timpul testelor în condiții de iarnă, semn că Ferrari caută să-și reîmprospăteze actuala generație FF, aflată la jumătatea carierei.

Dacă vă întrebați de ce oare apare un Ferrari FF pe un site dedicat Mercedes-Benz, aveți puțină răbdare și nu vă grăbiți să

Teoretic, FF ar putea fi considerat un rival pentru CL65 AMG sau, mai recent, pentru Mercedes-Benz S65 AMG Coupe, dar nu vom insista prea mult pe această temă pentru a nu stârni polemici interminabile.

Spy-Photo Ferrari

Așadar, FF este pe cale să primească de la Ferrari un ușor facelift de vârstă mijlocie. Prototipul de test a fost surprins în nordul Suediei, dar schimbările de ordin vizual sunt mai degrabă inexistente, cu excepția barei față ascunse sub camuflaj.

Judecând însă după numeroasele modificări suferite de California T, am putea presupune că prototipul abia a început sesiunile de testare și designerii Ferrari ar mai putea adăuga câteva artificii vizuale pe măsură ce FF facelift se apropie de producția în serie.

Spy-Photo Ferrari

Este de așteptat ca Ferrari să păstreze actualul V12 de 6.3 litri așa cum este, dar posibilitatea adăugării în ecuație a unui motor electric pentru a crește puterea totală la aproximativ 700 CP nu este exclusă.

Va exista o nouă cutie cu dublu ambreiaj și opt rapoarte, care va înlocui actuala transmisie cu șapte trepte, în încercarea de a îmbunătăți consumul de combustibil și plecarile de pe loc, grație unui raport de transmitere mai bun pentru prima treaptă.

Comentati?

Your email address will not be published.