Big Brother e aici! Acesta este Mercedes-Benz GLS 2017

2017 Mercedes-Benz GLS
,
2.64K 0

Mercedes-Benz GLS 2017 a fost dezvăluit cu mult timp înaintea debutului său programat să aibă loc cel mai devreme la Salonul Auto de la Los Angeles de la sfârșitul lunii noiembrie. Totul se întâmplă grație unui forum francez care a făcut publice fotografiile dintr-o broșură care încă nici nu a ajuns pe piață.

Nu există nicio informație despre cum au reușit cei de la Worldscoops să pună mâna pe asemenea comoară și nici despre cum au ajuns fotografiile pe internet. Dar înainte de a trece la detalii, nu putem să nu remarcăm că ambele mașini care apar în fotografii, atât modelul argintiu, cât și cel bleumarin, au exact același număr de înmatriculare. Cum este posibil așa ceva?

2017 Mercedes-Benz GLS 2

Așa cum arată aceste fotografii, SUV-ul de dimensiuni mari care este versiunea facelift a actualului GL vine cu o nouă grilă frontal cu două lamele, întrerupte în partea mediană de celebrul logo “stellar”, un set nou de faruri de poziție cu tehnologie LED și o bară nouă care integrează prize de aer uriașe. La capătul opus, GLS 2017 aduce un design 3D al stopurilor și un difuzor reconfigurat.

2017 Mercedes-Benz GLS

Listele de comenzi se vor deschide în decembrie, iar primele modele GLS vor ajunge în garajele clienților cel mai probabil, la începutul anului viitor. Se pare că gaa de motorizare va fi preluată de la modelul actual. Vom vedea, așadar, vârful de gamă, versiunea GLS 63 AMG, cu un motor pe benzină de 5,5 litri, care va dezvolta în continuare 557 CP (410 kW) și un cuplu de 700 Nm. Versiunea și mai puternică AMG S va veni cu o putere de 585 CP (430 kW) și un cuplu de 760 Nm. Avînd în vedere intenția celor de la Mercedes-Benz de a deveni cât mai eco, o versiune Plug-In Hybrid, denumită 500e, va fi, mai mult ca sigur, disponibilă.

La interior, ne așteptăm la finisaje noi, o nouă configurație a bordului, dar și un nou sistem multimedia. Poate vom avea ocazia să le vedem și pe acelea înainte de sfârșitul lunii noiembrie.

Sursă: World Scoops Forum.

Comentati?

Your email address will not be published.