CLA, fii pe fază! BMW Seria 1 Sedan surprins iar în teste

,
1.72K 0

Cel mai recent rival al Mercedes-ului CLA, noul BMW Seria 1 Sedan, a fost surprins din nou în teste, înaintea lansării sale, care va avea loc în toamna viitoare. Platforma cu tracțiune față și motoarele cu trei cilindri sunt deja confirmate.

După ce a pătruns pe un teritoriu necunoscut cu primul model cu caroserie de MPV, tracțiune față și motor cu 3 cilindri, BMW continuă să-și extindă gama entry-level și să pregătească lansarea primului Seria 1 cu patru uși.

La baza noului BMW Seria 1 Sedan se află platforma cu tracțiune față UKL1, pe care o împarte cu modelul mai mic Active Tourer, cu actualul MINI Hatch ași cu întreaga gamă de modele viitoare cu tracțiune față, care vor fi lansate de ambele brand-uri, inclusiv o limuzină de clasă mică. Interiorul și tehnologiile sunt, de asemenea, preluate de la Active Tourer. Seria 1 Sedan va fi disponibil opțional și cu tracțiune integrală xDrive.

BMW-1-series-Sedan-007

Nu există informații definitive referitoare la trenurile de rulare care vor fi disponibile, dar este ușor de presupus că așteptăm două motoare pe benzină – unul de 1,5-litri/136 CP cu trei cilindri pentru 118i și altul de 2,0 litri cu patru cilindri, dezvoltînd 184 CP pentru 120i sau 231 CP pentru 125i; și trei unități diesel – una de 1,5 litri/116 CP cu trei cilindri pentru 116d, una de 2,0 litri/150 CP cu patru cilindri pentru 118d și alta mai puternică, de 2,0 litri/190 CP cu patru cilindri pentru modelul cu tracțiune integrală 120d xDrive.

Pe de altă parte, piața americană se pregătește să primească doar două versiuni pe benzină ale noului BMW Seria 1 Sedan, 120i și 125i, programate să vină cu motoare turbo cu patru cilindri, capabile să dezvolte fie 184 CP, fie 231 CP, ca și versiunile echivalente din Europa.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.