Regele din off-road într-un nou clip – Mercedes-Benz G 500 4×4²

Mercedes-Benz G 500 4x4²
,
3.02K 0

Majestate, acesta vă este regatul! Faceți un pas în off-road! Un clip incredibil lansat recent arată un Mercedes-Benz G 500 4×4² în propriul său habitat: un regat departe de șosea.

Acolo unde extremele se întâlnesc, este teritoriul SUV-ului Mercedes-Benz G 500 4×4², urmașul uriașului 6×6, de la care a și moștenit geometria complexă a punților.

G-Class este SUV-ul cu o înfățișare care abia s-a schimbat de-a lungul deceniilor, dar care a primit dotări inovatoare și detalii care îi aduc comfortul interior la nivelul celui oferit de o limuzină. Popularitatea monstrului de off-road crește odată cu vârsta acestuia.

Pentru SUV-ul conceptu să cucerească orice teritoriu, de la metropole la drumuri neasfaltate, niciun munte nu e prea înalt, nicio albie de râu nu este prea adâncă. Acolo unde vezi linia orizontului, aventura nu se limitează la ceea ce vezi, ci la ceea ce simți. Dec ice simți în off-road, la bordul unui Mercedes-Benz G 500 4×4²?

https://www.youtube.com/watch?v=LlOU7R9F-Bw

Această atitudine regală chiar și în situații extreme nu este însă oferită gratuit. Nimic nu este gratuit, nici chiar în off-road. Pentru 226.100 de euro, curajosul șofer primește mașina cu punți portale, cu tracțiune integrală permanență, o cutie de transfer cu reductor și trei diferențiale autoblocante, la pachet cu cei 416 CP dezvoltați de motorul V8. O cutie automata 7G-tronic cu 7 trepte lucrează în tandem cu sistemul 4×4 dezvoltat special pentru acest vehicul.

Arată regal militar la exterior, dar oferă comfort deplin la interior. Bordul, consola centrală, cotierele, sunt toate îmbrăcate în piele neagră, prezentînd cusături contrastante, iar scaunele și ușile sunt acoperite cu microfibră Dinamica.

 

Comentati?

Your email address will not be published.