Un cățel drăgălaș e șoferul unui băiețel într-un super Mercedes SLS. Video amuzant

,
1.31K 0

Clipurile în care apar căței drăguți și copii pot vinde orice. De la mâncare și detergenți până la cele mai tari supermașini. Iar clipul următor le are pe ambele, pentru că un cățel cârlionțat a decis să fie șoferul stăpânului său de 4 ani într-un strălucitor Mercedes-Benz SLS AMG roșu.

Un cățel e șoferul unui băiețel într-un super Mercedes SLS? Nu vă lăsați duși de val prea repede. Nu vorbim despre un supercar veritabil, ultimul propulsat de AMG cu ajutorul unui motor V8 aspirat natural care dezvolta 571 CP. O invenție cu care, chiar și cel mai experimentat pilot ar avea de furcă, încercînd o îmblânzească din prima încercare.

Nu, vehiculul condus de caraghiosul, dar talentatul cățel este, nici mai mult, nici mai puțin decât o mașină de jucărie construită din plastic și propulsată de mici baterii electrice.

Tot spectacolul nu este tocmai dovada pe care o așteptam să ne demonstreze că un cățel e mult mai deștept decât am crezut până acum. Scuze că vă stricăm surpriza atât de prematur, dar este doar încă un număr de magie executat de mama puștiului, care controlează volanul mașinii, dar și accelerația, prin intermediul unei telecomenzi.

Chiar dacă v-am stricat surpriza, asta nu înseamnă că acest clip este mai puțin amuzant, pentru că, a vedea potaia drăgălașă făcînd senzație la volanul unui SLS este și așa destul de hilar. Urmăriți clipul postat pe youtube de Jessica Wolf.

Comentati?

Your email address will not be published.