Mercedes-Benz C63 & CLK63 AMG Black Series – Mașinile fac selfie-uri?

,
1.66K 0

Mașinile își fac selfie-uri? Pentru că dacă își fac, aceste fotografii sunt la fel de prețioase ca selfie-ul făcut de Bradley Cooper anul trecut la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Un Mercedes-Benz C63 AMG și un CLK63 AMG Black Series, sau poate ar trebui să le spunem simplu “cuplul Brangelina” al industriei auto, au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt super fotogenice. Și cu siguranță, nu doar look-ul lor este motiv de mândrie, ci și ceea ce se află sub capotele lor.

Mercedes-Benz C63 & CLK63 AMG Black Series

Sunt cai putere sălbatici care aleargă sub capota bombată a Mercedes-ului CLK63 AMG Black Series. Motorul său V8 natural aspirat, de 6,2 litri, dezvoltă 507 CP și un cuplu de 630 Nm. O transmisie automată cu șapte trepte o expediază pe toată către roțile din spate. Cifrele sale nu diferă prea mult de cele ale colegului din poze, C63 AMG Black Series. 510 CP și 620 Nm pentru cel care îi este și prieten, și dușman.

Mercedes-Benz C63 & CLK63 AMG Black Series

Cu o vopsea de un roșu aprins și cu elemente din fibră de carbon care amplifică look-ul și reputația de muscle car, cele două au partiicpat la o ședință foto pusă la cale de fotografii polonezi T. Bambot & M. Nasierowski și publicată de GTSpirit.

Jos pălăria pentru ședința foto VIP și pentru fotografii din Varșovia!

Comentati?

Your email address will not be published.