Born to be wild – Mercedes-AMG pregătește o reclamă de Oscar pentru Super Bowl

,
1.45K 0

Telespectatori din lumea întreagă vor fi cu ochii pe televizoare pe 5 fabrurie, marea zi a Super Bowl-ului. Mercedes-AMG va prezenta o reclamă de Oscar la ediția 2017 a finalei NFL. Seria “Easy Driver” aduce un omagiu legendarului actor Peter Fonda, care apare în videoclip, dar și trupei rock Steppenwolf, cea care interpretează hit-ul “Born to be wild”. Filmul va fi regizat de frații premiați cu Oscar, Joel și Ethan Coen.

O mașină “Born to be wild” (“Născută pentru a fi rebelă”), un Mercedes-AMG GT C Roadster, propulsat de un motor V8 de 4.0 litri, apare în videoclip.

Super Bowl

„Filmul este un început al petrecerii în anul în care aniversăm cei 50 de ani de existență ai companiei. Suntem încântați că noul Mercedes-AMG GT Roadster va juca un rol imporant în finala de anul acesta a campionatului de fotbal american. Libertatea și aventura se potrivesc perfect cu personalitatea mașinii, care asigură o experință intensă a volan”, spune Tobias Moers, Președintele Consiliului de Administrație de la Mercedes-AMG.

Super Bowl

Povestea a fost transpusă pe ecran de către frații Coen, cei care au regizat împreună blockbuster-urile “Fargo”, “Marele Lebowski” și “No Country for Old Men”. Platoul de filmare a fost improvizat nu depare de Los Angeles, California.

Mercedes-Benz revine la Super Bowl după un an de pauză. Producătorul auto premium a difuzat spoturi publicitare la edițiile din 2001, 2013 și 2015 ale finale NFL.

Comentati?

Your email address will not be published.