Mercedes-Benz C350e este Mașina Eco a Anului 2017

,
1.64K 0

Mercedes-Benz C350e a fost desemnat Mașina Eco a Anului 2017 la Premiile Green Car, în cadrul unei gale care a avut loc la Washington. BMW X5 xDrive40e a fost ales SUV-ul Eco al Anului, în timp ce Acura NSX a primit premiul Mașina Eco de Lux a Anului.

Mercedes-Benz C350e oferă lux de clasă și plăcere la condus la nivelul unei limuzine convenționale, dar și un consum redus grație sistemului său plug-in hybrid. Mașina vine cu toate sistemele de siguranță și tehnologia care conectează automobilul cu lumea exterioară, incluzând aici camera și senzori ce îi aduc funcții de rulare autonomă sau semi-autonomă. Evitarea coliziunii cu pietonii și cu alte vehicule, dar și direcția asistată sunt doar două dintre funcțiile care o fac o mașină eco de top.

“Câștigătorii ediției de anul acesta a Premiilor Green Car de la Washington ilustrează cât de departe a ajuns industria auto din ultimii ani,” susține Ron Cogan, editor la Green Car Journal și CarsOfChange.com. “Dorința de a trimite pe piață vehicule mai eficiente și care să protejeze mediul este din ce în ce mai mare în industria auto, inclusiv în segmentul SUV-urilor de lux. Este clar că industria a făcut un pas mare înainte pentru a furniza modele eco pe care lumea să-și dorească să le cumpere.”

Siguranța, calitatea, performanța și funcționalitatea sunt considerate, la Premiile Mașinilor Eco 2017, valori care fac diferența. Desemnarea câștigătorilor are la bază o dezvoltare permanentă a noilor tehnologii, luând astfel în considerare modele noi sau modele aflate într-o primă fază a ciclului de viață.

Comentati?

Your email address will not be published.