Nu ninge ca-n povești la Mercedes-Benz din North Haven

Ninsori masive pe jumătate din glob
,
1.87K 0

Cu atâtea coduri colorate de avertizare, putem spune că ninge, dacă vreți, ca în filmele de groază, în România. Dar nu suntem singurii care avem de suferit. Jumătate de glob este înghețată acum, iar mașinile Mercedes-Benz au simțit-o pe… caroseria lor.

Unii dintre cei mai inventivi angajați Mercedes-Benz s-au gândit să folosească din plin camera de supraveghere pentru a arăta grozăviile nopților și zilelor petrecute afară în ger și viscol.

Mercedes-Benz din North HavenNu e niciun om de zăpadă. Doar mașini Mercedes-Benz ninse, înghețate, curățate, apoi acoperite din nou de zăpadă. Plugurile dau ture grăbite prin parcare ca să îndepărteze troienele de zăpadă.

Jumătate din America a fost paralizată din cauza furtunilor de zăpadă, timp de o săptămână întreagă, iar înghețul nu a ocolit showroom-ul din North Haven, Connecticut. Viscolul Colbie a făcut ravagii în nord-estul Statelor Unite, lovind zone metropolitane importante ca New York, New Jersey, Chicago și Boston. Zeci de milioane de locuitori au primit recomandarea de a sta în casă, iar autostrăile au fost temporar închise, iar traficul feroviar a fost restricționat.

Nu prea ninge ca-n povești la Mercedes-Benz din North Haven, după ce zona a fost lovită de – ceea ce autoritățile numesc – cea mai dură furtună de zăpadă din 1872 încoace.

Angajații din North Have au văzut însă, partea plină a paharului după căderile masive de zăpadă și după înghețul înfiorător. Urmărind înregistrarea video, angajații s-au asigurat că privitorii nu vor crede că parcarea lor a fost vizitată de extratereștri în timpul nopții. “Lumina albastră care se aprinde și se stinge este reflexia luminii camerei GoPro, nu un OZN, așa cum am crezut inițial”. Și ne bucurăm să auzim asta.

Pentru că viscolul a ridicat un perete de zăpadă în fața camerei de supraveghere, tehnicienii au fost nevoiți să-I modifice poziția pentru cea de-a doua zi de filmare.

Angajații reprezentanței Mercedes-Benz din North Haven sunt unii dintre cei mai inventivi din lume. Cei de acolo au fost primii care s-au alăturat campaniei ASL Ice Bucket Challenge în toamna trecută. Ați ratat momentul? Puteți vedea filmarea aici!

Comentati?

Your email address will not be published.