VIDEO: Descoperiți frumusețea unui Mercedes-Benz clasic: 190 SL

Mercedes-Benz 190 SL
,
1.72K 0

Mult mai puțin celebră decât fratele său mai pretențios, 300 SL, această frumusețe Mercedes-Benz încă mai are multe de oferit, iar următorul clip este tocmai despre asta: super design, forme atrăgătoare și multă istorie.

Mercedes-Benz 190 SL este un mai vechi preferat de-al nostru, un automobil care ne place cu adevărat și pe care l-am inclus, așadar, pe lista noastră cu cele mai frumoase modele Mercedes-Benz construite vreodată.

Acest roadster în două uși a fost produs de Mercedes-Benz între 1955 și 1963, dar dintr-un motiv anume, a fost considerat doar o alternativă mai ieftină a Mercedes-ului 300 SL Gullwing. Cam incorect, din moment ce a fost și încă este, fără îndoială, o mașină frumoasă.

Merită să menționăm și că, la acea vreme, un 190 SL nou-nouț costa cam la jumătate din prețul unei case decomandate. Oricum, acest 190 SL a fost construit pentru Statele Unite, iar cabrioletul și-a petrecut acolo primii săi ani, înainte de a fi transferat în Elveția.

În 2007, modelul a intrat într-un lung proces de restaurare, care a durat mai mult de 300 de ore până când a fost complet finalizat. Rezultatul final este prezentat frumos în următorul video:

1957 Mercedes Benz 190SL – www.goodtimer.ch from Bozimedia pe Vimeo.

 

Comentati?

Your email address will not be published.