Larte Design ne arată partea întunecată a Mercedes-Benz GL

Mercedes-Benz GL
,
2.75K 0

Se pare că cei de la Larte Design au ales la întâmplare un Mercedes-Benz GL-Class și l-au transformat într-o versiune mai sinistră a lui Hulk. De fapt, modelul GL a primit un tratament special denumit pachetul Black Crystal.

Așa cum probabil vă amintiți, cei de la Larte Desgin au anunțat lansarea unui pachet de tuning pentru Mercedes-Benz GL în această vară. Totuși, tunerii din Rusia au declarat că modelul Mercedes-Benz GL Black va fi prezentat la Salonul Auto de la Essen din Germania.

mercedes_benz_gl_class_larte_design_mercedesblog_17

În spatele numelui captivant și misterios Black Crystal, schimbările sunt vizibile și adoptă un stil mai degrabă strident. Spre exemplu, clienții care optează pentru acest pachet de personalizare vor primi și un kit aerodinamic, ce conțne bare noi de protecție, o  grilă frontală nouă, lumini de zi Nolden LED și praguri laterale.

mercedes_benz_gl_class_larte_design_mercedesblog_19

Pentru cei care dețin un GL 350 CDI, Larte Design oferă reglaj opțional ECU care va intensifica puterea motorului diesel V6 de la 258 CP la 290 CP.

mercedes_benz_gl_class_larte_design_mercedesblog_28

Bineînțeles, finisajele au fost aplicate prin adăugarea unor inserții din fibră de carbon, un spoiler în spate, jante de 22 de inci și patru țevi de evacuare. Asta doar în cazul în care alții uită cine este liderul. Oricum, trebuie să fii lider în segment dacă vrei să obții un packet Black Crystal, pentru că acesta costă nu mai puțin de 28.000 de dolari.

 

Comentati?

Your email address will not be published.