Mercedes-AMG S63 Cabriolet tunat de Brabus primește jante Monoblock

,
1.66K 0

Deci e un Mercedes. Ba chiar un Mercedes-AMG. E un S-Class. Mai mut, este un S-Class decapotabil. Această descriere succintă ne duce direct la Mercedes-AMG S 63 Cabriolet. Tot nu este suficient pentru cei mai pretențioși dintre clienți? În regulă, este un cabrio tunat de Brabus. Dar parcă tot lipsește ceva? Poate jantele Monoblock?

Deja fabulosul Mercedes-AMG S 63 Cabriolet tunat de Brabus a primit un nou set de jante. Un kit aerodinamic din fibră de carbon asigură mașinii cea mai tare înfățișare pe care o poate avea vreodată.

Se pare că este o mașină de nota zece, pentru că a primit un plus de agresivitate, aerodinamică și cea mai bună Alcantara de pe piață.

Finisaje din lemn și fibră de carbon îi ridică la nivelul următor și calitatea interioară. Nu că ar fi fost nevoie, dar dacă tratamentul este inclus în pachet…

Mercedes-AMG S63 Cabriolet Monoblock (9)

Brabus a modificat și sistemul de frânare, și suspensia. Și bineînțeles, din moment ce numele companiei este sinomic cu puterea,  Brabus nu putea trece pe lângă motorul decapotabilei fără să intervină. Acum S63 Cabriolet profită la maximum de 850 HP. Iar jantele Monoblock de 22 de inchi fac mașina și mai tare.

Cabrioletul și elegant, și atletic primește înfățișarea sălbatică ce-i trebuie pentru a ieși în evidență. Dar ești hotărât să plătești prețul pentru așa ceva?

Comentati?

Your email address will not be published.