Mercedes S 63 AMG primește 1.000 CP de la Mansory

Mercedes-Benz S 63 AMG.
,
2.46K 0

Unii îl pot percepe ca pe un cadou de Crăciun, în timp ce alții îl văd ca o demonstrație de forță din partea Mansory. Cert este că deși nu mai avea mare nevoie de un asemenea upgrade, S 63 AMG devine acum mai puternic. Mult mai puternic.

Trebuie menționat de la început că un S 63 AMG standard are tot ce îi trebuie pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Pentru asta, are la dispoziție un V8 pe care cei de la Mansory au vrut neapărat să-l facă mai puternic.

Pachetul de tuning implică în primă fază o creștere a puterii maxime până la 800 CP, în timp ce cuplul maxim atinge valoarea de 1.200 Nm. Aceste cifre fac ca Mercedes-Benz S 63 AMG să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde.

mercedes_benz_s63_amg_mansory_13

În faza a doua, Mansory poate aplicat un pachet suplimentar M1000 care urcă puterea motorului la 1.000 CP și cuplul maxim la 1.400 Nm. Acum, sprintul de la 0 la 100 km/h este bifat în 3,2 secunde iar viteza maximă este limitată electronic la 300 km/h.

Pentru ca arsenalul de sub capotă să fie reflectat și de aspectul exterior, tunerii oferă un kit exterior de caroserie din fibră de carbon, pe care îl completează cu un spoiler față nou, praguri laterale mai agresive și un difuzor nou pentru partea din spate.

mercedes_benz_s63_amg_mansory_15

Mai mult, arsenalul de elemente noi este completat de carcase din fibră de carbon pentru oglinzile laterale, un sistem de evacuare din oțel inoxidabil și jante de aliaj de 22 de inci cu anvelope Vredestein.

Comentati?

Your email address will not be published.