O mașinărie de-a dreptul nebună – Așa arată din spate hypercar-ul Mercedes-AMG Project One

,
1.42K 0

Hypercar-ul Mercedes-AMG Project One a fost din nou arătat în cea mai relevantă fotografie de până acum și arată ca o mașinărie de-a dreptul nebună. Mercedes va pune bestia mult așteptată în lumina reflectoarelor săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Numărăm zilele până vom vedea hypercar-ul Mercedes-AMG Project One. Compania arată încă o fotografie a acestei mașinării demențiale cu sistem de propulsie preluat de la monoposturile de Formula 1 ale companiei care a câștigat titlul la Constructori trei ani la rând. Design-ul ultra agresiv ascunde un motor V6 turbo de 1.6 litri și două motoare electrice aflate pe puntea față, combinate cu un sistem de recuperare a energiei. Sunt detalii care vor aduce bestiei aproximativ 1.000 de cai putere, 750 fiind asigurați de motorul pe combustie.

Fotografia arată spatele mașinii care prezintă o singură țeavă de evacuare, la fel ca și mașinile de Formula 1.

Cu doar câteva zile în urmă, o altă fotografie, postată de șeful diviziei de Design de la AMG, Tobias Moers, pe o rețea de socializare, arăta un volan cu aspect similar cu cel manevrat de triplul campion mondial Lewis Hamilton.

Doar 275 de astfel de diavoli motorizați vor vedea lumina zilei, în anul în care Mercedes-AMG aniversează 50 de ani de existență. Conform unor informații neoficiale, toate mașinile au fost deja vândute. Prețul de pornire? 2,275 de milioane de euro. Nu, nu pentru toate. Atât costă un singur Mercedes-AMG Project One!

Comentati?

Your email address will not be published.