Imagine de reținut – Conceptul Mercedes EQ A arătat înaintea debutului de la Frankfurt

,
1.34K 0

Conceptul Mercedes EQ A a început marșul către debutul de la Salonul Auto de la Frankfurt, programat pentru săptămâna viitoare. Chiar este o imagine de ținut minte, pentru că cea mai recentă fotografie arată un automobil cu un design cursiv, aerdonamic și linii sophisticate.

Cea mai recentă imagine a Conceptului EQ A arătată de Mercedes dezvăluie un hatch-back cu trei uși și cu o parte frontală aerodinamică, ce prezintă grila iluminată cu steaua în trei colțuri poziționată central. Aceasta va fi, cel mai probabil, semnătura sub-brand-ului eco-friendly EQ.

Conceptul vine cu o siluetă alungită fără montanții centrali, cu un pavilion îngust, aripi spate robuste și jante din aliaj uriașe, care îi subliniază ADN-ul sportiv.

Mercedes păstrează misterul asupra trenului de rulare, dar, cel mai probabil, mașina va fi propulsată de un motor electric care angrenează roțile din față. Un model ultra-performant, care va ajunge ulterior pe piață, va prezenta și un motor pe puntea din spate, și tracțiune integrală.

Conceptul EQ A nu e altceva decât viitorul model de serie care va ieși de pe liniile de asamblare ale uzinei Mercedes din Rastatt, Germania, dar nu mai devreme de 2019. Modelul va fi membru al familiei EQ, aflată în continua expansiune.

Comentati?

Your email address will not be published.