Atenție la hoții de faruri de Mercedes în Olanda

,
1.85K 0

Se pare că niște „antreprenori” olandezi au mare nevoie de faruri de la mașini de lux – după ce li s-au scos ochii câtorva Panamera acum ceva timp, a venit momentul pentru proprietarii de Mercedes-Benz să-și facă griji. Dar, de această dată, mașinile au “suferit” mai mult.

Ciudate lucruri mai auzim câteodată, iar atunci când drogurile sunt implicate în poveste, lucrurile devin și mai bizare. Este și cazul unei bande de hoți din Olanda, care ținteau mașini de lux Mercedes-Benz cu faruri cu tehnologie Xenon sau LED.

În „Cazul Panamera” (numit astfel de către presă), hoții foloseau cupe de aspirare pentru a extrage farurile de la Porsche Panamera, folosindu-le apoi lumina și căldura ca să crească… marijuana. În ce privește cazul mașinilor Mercedes-Benz, se pare că hoții aveau același scop, dar furtul farurilor era mult mai dăunător pentru mașini.

După cum puteți vedea în fotografiile postate pe Facebook de către un angajat al dealer-ului Stern Auto Mercedes, tehnica de dezmembrare pe care o aveau hoții de faruri de Mercedes era departe de a fi blândă. Farurile sunt prea bine ancorate, așa că a fost nevoie să taie bucăți de caroserie și din bară, dar și să distrugă diverse fragmente ale părții frontale.

Nu știm dacă a fost doar un caz izolat sau dacă a devenit un trend, dar vă sfătuim să aveți mare grijă de Mercedes-ul dumneavoastră, noaptea, când sunteți în Olanda…

Comentati?

Your email address will not be published.