Cursă pe mare și pe uscat

Monaco
,
1.3K 0

Campionul mondial Lewis Hamilton și liderul clasamentului mondial Nico Rosberg și-au dat întâlnire la Monaco, nu pe circuit, ci pe mare.

În apele albastre ca cerul de vară ale golfului Monaco, cei doi piloți Mercedes AMG PETRONAS au dat pista de curse pe valurile Mediteranei.

Evenimentul care a avut loc departe de circuit i-a avut în prim plan pe britanicul aflat la comana ambarcațiunii de viteză „Cigarette Racing 50 Marauder AMG Monaco Concept” și pe neamțul care a arătat ce înseamnă o croazieră relaxantă în larg la bordul yachtului de lux „ARROW460 – Granturismo“, cea mai recentă creație navală la care a colaborat producătorul auto.

Nu a fost desemnat niciun câștigător pe apă, dar cine va câștiga mâie, pe circuitul stradal de la Monaco, una dintre cele mai solicitante piste din istoria motorsportului? Daniel Ricciardo a obținut pole position, în timp ce Nico Rosberg va porni al doilea de pe grila de start. După probleme tehnice, Hamilton a fost nevoit să se mulțumească cu locul 3. Statistica arată că în ultimii 15 ani, 10 dintre curse au fost adjudecate de unul dintre piloții porniț in prima linie.

Clipul făcut public de Mercedes AMG PETRONAS este o confirmare că lucrurile au revenit la normal în sânul echipei, după ce “Băiatul rău” Hamilton a ratat testele de la Barcelona, preferînd în schimb să-și facă apariția pe covorul roșu de la Cannes și să se distreze într-un club de noapte din același oraș.

Comentati?

Your email address will not be published.