Un Mercedes lovește hoțul cu o cărămidă într-un video super amuzant

,
1.48K 0

Vandalism – o distrugere barbară, nejustificată. Asta spune dicționarul despre această contravenție. Un personaj din Drogheda, Irlanda, care se visează hoț, a încercat asta. Dar finalul aventurii sale este de-a dreptul amuzant!

Huliganul a încercat să vandalizeze mașina, dar se pare că n-a prea reușit. În schimb, s-a ales cu o amintire de povestit nepoților. Și cu o cicatrice pe măsură. A dat cu o cărămidă într-un Mercedes, dar cărămida a ricoșat și l-a lovit în plină figură ca să-l învețe o lecție.

Personajul care s-a crezut hoț de meserie a făcut făcut knock out instantaneu de cărămida care l-a lovit în cap.

După încercarea ratată de a sparge mașina, hoțul a fost găsit întins pe caldarâm. Proprietarul mașinii, Gerry Brady, care deține un bar alflat în apropiere, a crezut că a dat peste o victimă colaterală a unui act de vandalism. Dar când a întrebat ce s-a întâmplat, hoțul fără success a spus că a fost atacat și nu a vrut să cheme salvarea și nici poliția.

Brick Prick0 sizedVopseaua Mercedes-ului alb nou-nouț a fost avariată și sunt zgârieturi serioase pe caroserie, dar acestea sunt singurele daune pe care huliganul a reușit să le provoace.

După ce au urmărit înregistrarea de pe camera de supraveghere, proprietarul mașinii a decis să cheme poliția. Autoritățile l-au reținut pe suspectul cu cicatrice.

“Când am văzut totul pe înregistrare, ne-am amuzat pe cinste”, spune proprietarul, care plănuiește să-și ducă Mercedes-ul la serice ca să-l repare.

Conform domnului Brady, înainte de a fi lovit de cărămida “aruncată” de Mercedes, hoțul neîndemânatic a petrecut 30 de minute încercînd metode mai subtile, dar și acestea eșuate, de a sparge mașina. Probabil că și-a pierdut răbdarea încercînd să spargă fortăreața Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.