Robbie Williams ar putea lucra pentru Mercedes-Benz. VIDEO

,
1.27K 0

Încă mai fredonați “Angels”, nu-i așa? Și noi avem “No Regrets” că am fost vineri la concert. Știți foarte bine că Robbie Williams este în stare să vândă orice oricui. Încercați celebrul test al stiloului pe el și ar putea să vândă un amărât de stilou pentru un milion de dolari. De curând, a spus că vrea să se lase de muzică și să lucreze pentru unul dintre producătorii auto din Germania. Iar cei de la Mercedes i-au făcut rapid o ofertă!

“M-am cam plictisit să tot fiu starul pop, starul rock”, își începe Robbie Williams discursul, iar expresia tristă de pe chipul său aproape că ne face să-i credem fiecare cuvânt.

Omul care a făcut 62 000 de spectatori să cânte două ore, vineri, în Piața Revoluției, se află în turneu mondial și pare că se distrează la maximum, așa că vă rugăm să nu-l luați în serios.

În mesajul video, Robbie dă de înțeles că cei 25 de ani petrecuți pe scenă, fiind doar cor pentru Take That așa cum s-a plâns mereu, apoi ajungînd într-un centru de reabilitare, îngrășîndu-se, scriind “Angels” și devenind celebru, apoi îngrășîndu-se din nou, au fost suficienți pentru el.

 

“Am avut o carieră extraordinară, dar acum vreau să fac ceva diferit. Vreau un job normal pentru prima oară în viața mea. Sunt tată, așa că ar fi momentul să fac asta. M-am gândit la ce opțiuni aș putea avea. Fotbal în Germania? Sunt prea bătrân pentru asta! Modă în Germania? Sunt prea gras pentru asta! Apoi m-am gâdit: nemții au mașini extraordinare… Așa că… dați-mi un telefon!”

De fapt, chiar a fost contactat de Mercedes-Benz, dar asta cu mult timp înainte de a face anunțul. În 2009, Robbie Williams a jucat în reclama TV la smart, corectîndu-l pe tipul care cânta aiurea versurile celui mai cunoscut hit al său, “Angels”.

Nu suntem siguri dacă cei de la Mercedes-Benz l-au luat în serios și de această data, dar i-au dat o replica pe Facebook. Și chiar i-au promis un Mercedes-AMG GT: “Robbie, contractul ca manager social media pentru Mercedes-Benz Mixed Tape te așteaptă pe masă. Iar în parcare, te așteaptă mașina de serviciu.”

Robbie Williams

Dar Robbie nu și-a luat niciodată GT-ul. Acum face înconjurul lumii în avionul său particular.

Comentati?

Your email address will not be published.