Mercedes-AMG GLE 63 Coupe tunat de Guru Tuning – O nouă specie de SUV

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe
,
3.19K 0

Acest Mercedes-AMG GLE 63 Coupe abia a ieșit pe porțile uzinei de la Affalterbach și deja a intrat pe porțile unei case de tuning. Experții de la Guru Tuning, din Rusia, tocmai au făcut publică viziunea lor asupra acestui nou SUV de la AMG.

Lansat la ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt și primind până acum doar tratamentul Brabus, noua progenitură de la AMG, Mercedes-AMG GLE 63 Coupe, începe să dobândească experiență. Rușii de la Guru Tuning îmbracă SUV-ul într-un body kit aerodinamic pentru a-i asigura o prezență și mai amenințătoare pe șosele.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe primește acum o bară față nou-nouță, care integrează prize de aer unicat, lumini LED, un spoiler și detalii triunghiulare care îl fac să arate ca și cum ar veni de pe altă planet. O nouă grilă și o capotă ventilate completează partea frontală a SUV-ului coupe. Sticla farurilor nu mai este complet transparentă, ci ușor întunecată, pentru a spori imaginea misterioasă a mașinii.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe

În partea posterioară, kit-ul aerodianmic realizat pentru GLE 63 Coupe include un nou difuzor de aer, un spoiler din fibră de carbon și sistemul AMG de evacuare.

Compania de tuning din Rusia nu a operat, de această dată, nicio modificare asupra motorului, așa că oricine va comanda mașina, va trebui să se descurce cu ceea ce oferă motorul biturbo V8 de 5,5 litri de la AMG: 557 CP și un cuplu de 700 Nm, respectiv 580 CP și 760 NM pentru versiunea S.

SUV-ul aleargă de la 0-100 km/h tot în 4,3 secunde în drumul său spre viteza de vârf de 250 km/h sau de 280 km în cazul în care viitorul șofer va comanda Driver’s Package.

 

Comentati?

Your email address will not be published.