Apărînd legea cu stil – Mașina de poliție Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe

,
1.65K 0

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, purtînd denumirea Guardian (Paznicul) și o uniformă galben-albastră, va avea grijă ca traficul să decurgă impecabil pe austrăzile din Australia în următoarele 12 luni.

Închirierea vehiculelor AMG face parte din campania prin intermediul căreia autoritățile australiene încearcă să crească siguranța pe șosele. Costurile ridicate de întreținere ale vehiculului care ajunge la 198.900 de dolari în versiune S a convins autoritățile să închirieze mașinile pentru următorul an, în loc să le achiziționeze.

Mercedes-AMG masina de poliție

Reprezentanții Poliției din Victoria sunt de părere că numărul estimat al victimelor accidentelor rutiere ar scădea cu o treime dacă toți participanții la trafic ar achiziționa cele mai sigure mașini pe care și le pot permite.

“Nu spunem că toți ar trebui să alerge la reprezentanțe și să cumpere cele mai recente și mai bune mașini, dar trebuie ca oamenii să înțeleagă că siguranța este mai importantă ca scaunele de piele și jantele strălucitoare. Mașina ta ar trebui să fie paznicul siguranței familiei tale exact așa cum poliția are grijă de siguranța comunității”, susține Doug Fryer, reprezentant al Poliției din Victoria.

Iar Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe pare să fie mașina perfectă pentru noile misiuni ale poliției. Vine cu un motor V8 biturbo de 5,5 litri, capabil să dezvolte 585 CP și 760 Nm, expediați către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu șapte trepte. SUV-ul de la AMG atinge viteza de 100 km/h în doar 4,2 secunde și ajunge la o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Mașina de poliție Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe Guardian este expus weekend-ul acesta Târgul Industirie și Inovației, care are loc pe durata primei etape a sezonului din Formula 1.

Comentati?

Your email address will not be published.