Adevărata bătălie se dă între șefii Mercedes-AMG PETRONAS, nu între piloți!
, / 761 0

Adevărata bătălie se dă între șefii Mercedes-AMG PETRONAS, nu între piloți!

SHARE
Home Motorsport F1 Adevărata bătălie se dă între șefii Mercedes-AMG PETRONAS, nu între piloți!

Uitați de interminabilul război al orgoliilor dintre campionul mondial Lewis Hamilton și vicecampionul Nico Rosberg! Adevăratele bătălii se dau între cei cu funcții importante de la Mercedes-AMG PETRONAS! Cine câștigă? Ei bine, tot ce vă putem spune este că șeful Toto Wolff pierde! Oare ei n-au aflat că nu e bine să te pui cu șeful?

Cu două penalizări în două curse pentru Nico Rosberg și cu un contract cu neamțul încă nesemnat, șefii de la Mercedes-AMG PETRONAS se distrează pe cinste cu două săptămâni înaintea Marelui Premiu al Ungariei.

Aceasta este bătălia decisivă: directorul tehnic Paddy Lowe versus managerul Andy Cowell într-o cursă cu obstacole: ca și în lupta de pe circuit, nu contează decât cine este cel mai rapid.

Nu este prima dată când oamenii cu funcții de la Mercedes-AMG PETRONAS se iau la întrecere. În 2015, de Crăciun, aceștia au distrus sala de așteptare a companiei și au zgâriat monopostul expus acolo, atunci când șeful diviziei de motorsport de la Mercedes, Toto Wolff, și Directorul Departamentului de Inginerie, Aldo Cost, au testat mini-karturile primite în dar de la Red Bull Racing. “Am lovit cumva monopostul?”, a fost principala grijă a lui Wolff după cursa din birou.

Ar face bine să înțeleagă că șeful are întotdeauna dreptate!

Comentati?

Your email address will not be published.