Adevărata bătălie se dă între șefii Mercedes-AMG PETRONAS, nu între piloți!

,
1.44K 0

Uitați de interminabilul război al orgoliilor dintre campionul mondial Lewis Hamilton și vicecampionul Nico Rosberg! Adevăratele bătălii se dau între cei cu funcții importante de la Mercedes-AMG PETRONAS! Cine câștigă? Ei bine, tot ce vă putem spune este că șeful Toto Wolff pierde! Oare ei n-au aflat că nu e bine să te pui cu șeful?

Cu două penalizări în două curse pentru Nico Rosberg și cu un contract cu neamțul încă nesemnat, șefii de la Mercedes-AMG PETRONAS se distrează pe cinste cu două săptămâni înaintea Marelui Premiu al Ungariei.

Aceasta este bătălia decisivă: directorul tehnic Paddy Lowe versus managerul Andy Cowell într-o cursă cu obstacole: ca și în lupta de pe circuit, nu contează decât cine este cel mai rapid.

Nu este prima dată când oamenii cu funcții de la Mercedes-AMG PETRONAS se iau la întrecere. În 2015, de Crăciun, aceștia au distrus sala de așteptare a companiei și au zgâriat monopostul expus acolo, atunci când șeful diviziei de motorsport de la Mercedes, Toto Wolff, și Directorul Departamentului de Inginerie, Aldo Cost, au testat mini-karturile primite în dar de la Red Bull Racing. “Am lovit cumva monopostul?”, a fost principala grijă a lui Wolff după cursa din birou.

Ar face bine să înțeleagă că șeful are întotdeauna dreptate!

Comentati?

Your email address will not be published.