Primul video cu Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung

,
1.89K 0

Limuzina care vine cu 140 de milimetri de extra spațiu, confort, eleganță și inteligență și-a făcut drum spre piața din China. Noul Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung este expus, zilele acestea, la Salonul Auto de la Beijing. V-am arătat primele fotografii, iată acum și primul video cu cea mai recentă limuzină construită de Mercedes.

Clipul de 5 minute arată versiunea E 320 4matic L Sport a Mercedes-ului cu ampatament lug. Pasagerii care iau loc pe locurile din spate ale limuzinei care a fost creată special pentru piața din China, se bucură de avantajul unui spațiu considerabil superior la picioare, dar și de o arie largă de dotări pe care le pot controla chiar din spate.

Acest video oferă o imagine detaliată a interiorului noii limuzine, cnstruită special pentru a reprezenta imaginea luxului contemporan, reinterpreat cu eleganță pentru asiatici, folosind materiale exclusiviste tipice brand-ului.

Transmisia automată cu 9 trepte 9G-TRONIC asigură schimburi rapide, dar în același timp, un confort de top.

Limuzina atacă drumurile cu serpentine cu siguranța cu care ar rula pe bulevardele unei metropole, asigurînd calmul unui vehicul care dă senzația că plutește deasupra drumului.

Aflați aici tot ce trebuie să știți despre E-Class cu ampatament lung: Este o poveste lungă – Iată noul Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung.

E-Class cu ampatament lung este rodus de Beijing Benz Automotive Co., Ltd. (BBAC) de la Beijing special pentru piața chineză. BBAC reprezintă parteneriatul dintre Daimler și compania de stat BAIC.

Comentati?

Your email address will not be published.