Este o poveste lungă – Iată noul Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung

Mercedes-Benz E-Class
,
1.82K 0

140 de milimetri în plus în lungime. Un plus de confort. Un plus de spațiu. Un plus de inteligență. Versiunea cu ampatament lung a noului Mercedes-Benz E-Class a fost prezentată în China, la Salonul Auto de la Beijing 2016. Limuzina construită în China și destinată pieței locale este o reinterpretare elegantă a superiorității.

Toate dotările care și-au găsit locul în cea mai inteligentă limuzină business construită vreodată se regăsesc și la noul E-Class cu ampatament lung. Limuzina aduce caracterul de primă lasă, depășind, în același timp, dimensiunile limuzinei E-Class cu ampatament de 3079 milimetri și 5063 milimetri lungime.

Pasagerii din spate vor fi răsfățați cu 134 de milimetri în plus pentru picioare și vor beneficia de un acces mai facil. Cele două versiuni ale mașinii, limuzină (cu grila clasică și cu steaua în trei colțuri pe capotă) și limuzină sport (cu logo-ul amplasat în grila radiatorului) vor fi disponibile pe piața din China.

E-Class
 E-Class cu ampatament lung
Diferenta
Lungime mm
4923
5063
+140
Ampatament mm
2939
3079
+140

Farurile distinctive dotate cu sistemul LED High Performance sunt oferite opțional. Consigurația acestora, fiecare dintre ele incluzînd 84 de LED-uri acționate automat iluminează suprafața drumului cu o intensitate deosebit de puternică, fără însă a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic. Și asta pentru că dispunerea LED-urilor permite controlul independent al distribuției luminii emise de blocul de lumini din stânga și de cel din dreapta, în același timp, adaptîndu-se traficului într-un mod rapid și dinamic.

E-Class cu ampatament lung

La capătul opus, umerii largi asigură o siluetă robustă. Stopurile și luminile de frână beneficiază standard de tehnologia LED.

E-Class cu ampatament lungLa bordul Clasei E, două ecrane de înaltă rezoluție cu o diagonală de 12,3 centimetri se contopesc într-un ecran mare sub același capac de sticlă, poziționînd astfel toate comenzile virtuale în câmpul vizual al șoferului. Acesta poate alege dintre trei moduri în care să arate ecranul său: “Classic”, “Sport” și “Progressive”.

E-Class cu ampatament lung prezintă butoane cu tehnologie touch amplasate pe volan, la fel ca fratele său cu ampatament mai scurt. Interfața reacționează precis, la mișcări de glisare orizontale și verticale, permițîndu-i șoferului să controleze sistemul multimedia fără a fi nevoit să-și ia mâinile de pe volan.

Scufundați în scaunele executive, pasagerii beneficiază de tot confortul asigurat de măiestria tipică brandului, bucurîndu-se de cele mai fine materiale, cum ar fi pielea ARTICO și de o selecție de esențe rare.

E-Class cu ampatament lung (14)Cotiera centrală vine cu dotări multiple pentru un plus de control:

  • un spațiu de depozitare iluminat;
  • un port USB;
  • un ecran cu tehnoogie touch (opțional);
  • sistem de încărcare prin wireless pentru telefonul mobil (opțional);
  • suport de pahar cu control termic (opțional).

Zona rezervată pasagerilor din spate îndeplinește toate funcțiile unui birou mobil, dar și pe cele ale unei zone de relaxere. Pasagerii pot controla anumite funcții ale mașinii sau ale centralei COMAND de pe locurile din spate, prin intermediul unui ecran integrat cu tehnologie touch sau prin intermediul unei aplicații descărcate pe telefonul mobil sau pe tabletă.

E-Class cu ampatament lung beneficiază și de cele mai recente sisteme de asistență și de siguranță ale companiei. Active Brake Assists este dotare standard. Funcția reduce riscul de ciocniri față-spate, avertizîndu-l vizual și sonor pe șofer sau chiar acționînd frâna în cazul în care acesta nu reacționează. Sistemul funcționează și în cazul vehiculelor staționate și al pietonilor până la viteze de 60 km/h.

E-Class cu ampatament lung

Attention Assist este sistemul care detectează neatenția și oboseala șoferului. În același timp, pachetul opțional Driving Assistance duce noul E-Class cu un pas mai aproape de rularea autonomă, cu ale sale funcții DRIVE PILOT și Remote Parking Pilot.

Comentati?

Your email address will not be published.