Cea mai mică stea din galaxia Mercedes-Benz – Mașinuța de golf Garia

,
1.76K 0

Pe uscat, pe apă, în aer și acum… pe terenul de golf. Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car este o veritabilă mașină sport pentru iubitorii de golf și reprezintă rezultatul colaborării dintre designerii Mercedes-Benz și celebrii producători de mașinuțe de golf, Garia.

Mașinuța de golf Mercedes-Benz Style Edition Garia este viitorul în deplasarea pe terenurile de golf.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem Golfplatz“Cu Garia, am reinventat această lume a golfului. Mercedes-Benz înseamnă lux modern, iar golful se încadrează perfect în acest standard “, spune Gorden Wagener, șeful departamentului de Design de la Daimler AG.

Cea mai mica stea din galaxia Mercedes-Benz este la fel de interesantă ca cea mai luxoasă dintre limuzinele din portofoliul companiei, dar și sportivă ca cel mai puternic bolid.

Noua Mercedes-Benz Style Edition Garia iese în evidență cu înfățișarea sa neconvențională. Vine cu un parbriz mare, curbat, care oferă vizibilitate maximă șoferului și pasagerului, în timp ce acoperișul din fibră de carbon apare într-o altă culoare decât aceea a vehiculului.

Un frigider este amplasat sub banchetă și o tavă pentru depozitarea mingilor de golf aflată sub bord îi sporește caracterul practic.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem Golfplatz

Poate că este minusculă, dar este high-tech! Un ecran de 10,1 inchi îi indică șoferului toate informațiile necesare. Un sistem hands-free system care fucționează prin conexiune Bluetooth® și difuzoare hi-fi integrate în partea din spate a acoperișului pot facilita și sincronizarea cu un smartphone.

Motorul electric al mașinuței Garia, care cântărește numai 440 de kilograme, are o putere de 3 kilowatti, dar, pentru perioade scurte de timp, poate dezvolta 11 kilowatti. Garia poate atinge o viteză maximă de 30 km/h și deține o autonomie de 80 de kilometri. Durata de încărcare a bateriei litiu-ion este de șase ore.

Comentati?

Your email address will not be published.