REDLINE Engineering. Număr de magie cu un Mercedes-Benz Clasa V

,
2.27K 0

REDLINE Engineering a făcut magie cu un Mercedes-Benz Clasa V. Studioul rus de tuning a transformat practic minivan-ul într-un birou mobil, personalizat în funcție de cerințele fiecărui client.

Misiunea lor a fost clară: să creeze cel mai confortabil loc în care oamenii să negocieze sau să-și dirijeze propriile companii, în mers, fără a fi constrânși de spațiu și timp. V-Class s-a dovedit a fi baza ideală pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Deja spațios și luxos, MPV-ul mare de la Mercedes poate eclipsa cu ușurință o limuzină convențională.

REDLINE Engineering a montat un perete despărțitor, împărțind cabina în două zone principale, cea rezervată șoferului – neatinsă; și cea care îi găzduiește pe pasagerii din spate. Scaunele obișnuite au fost înlocuite cu două fotolii în genul celor de la business class, luate direct de la Mercedes-Benz CL W216. Suporturile retractabile pentru picioare și funcțiile de masaj vin ca dotări standard, în timp ce o consolă mare, montată între scaune, controlează sistemul de entertainment și reglajele electrice disponibile.

Bineînețeles, REDLINE Engineering poate personaliza complet interiorul, dacă clientul dorește acest lucru. Printre alte modificări făcute de compania rusească de tuning, observăm perdelele din material textil, iluminarea completă a zonei pasagerilor, instalarea echipamentului pentru acces la internet (router de wireless) și izolare fonică VIP.

Comentati?

Your email address will not be published.