Diabolique! Mercedes-AMG GT S cu stickere Dragon Red

,
2.08K 0

E îmbrăcat în satin, dar urlă ca un dragon! Inspiră foc și expiră fum! Este un Mercedes-AMG GT S de-a dreptul diabolic, acoperit cu un autocolant satinat de către Sign Mania, compania belgiană care a dus mașina sport de la Mercedes-AMG la nivelul următor.

Mercedes-AMG GT a văzut lumina zilei în septembrie 2014, la Salonul Auto de la Paris, iar de atunci, se află în topul preferințelor companiilor de tuning. De această dată, un finisaj negru mat și stickere Dragon Red fac versiunea S a GT-ului să arate mai amenințătoare ca niciodată.

Satin-Black-Mercedes-AMG-GT-S-3

Îmbrăcat în autocolantul satinat, bolidul vine cu prizele de aer, grila și pragurile scoase în evidență prin decorațiuni în aceeași culoare ca dungile de pe capotă. Roșul este prezent și în jantele bolidului.

Compania belgiană Sign Mania a modificat și culoarea grilei de tip diamant, dar și a emblemei cu stea în trei colțuri poziționată în centru, acestea devenind acum negre.

Mașină sport până în măduva oaselor, Mercedes-AMG GT S cu inimă V8 biturbo de 4,0 litri aduce pe șosea o putere care se potrivește cu înfățișarea sa fioroasă: 510 CP.  Dragonul amenințător poate ajunge de pe loc la 100 km/h în doar 3,9 secunde, și asta în drumul spre viteza maximă de 360 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.