Mercedes-AMG GT R devine noua ambarcațiune Cigarette Racing

,
1.11K 0

Mercedes-AMG GT R, supercar-ul de top al companiei, servește drept sursă de inspirație pentru Cigarette Racing. Cea mai recentă ambarcațiune de viteză realizată în colaborare de cele două brand-uri va fi dezvăluită la Miami, la International Boat Show pe 16 februarie.

Detaliile în privința noii ambarcațiuni Cigarette Racing sunt puține pentru moment. A fost publicată o singură imagine publicitară, iar aceasta dezvăluie caracteristicile de design și combinația de culori atât pentru noua barcă de viteză, cât și pentru GT R. Verde strălucitor, vopseaua specifică GT R-ului, predomină și la omologul său care circulă pe apă.

Se pare că însuși șeful departamentului de Design de la Mercedes, Gorden Wagener, a avut un rol crucial în crearea noii ambarcațiuni Cigarette Racing.

Colaborarea dintre Mercedes și Cigarette Racing a început cu mult timp în urmă. De fapt, Mercedes-AMG și compania constructoare de ambarcațiuni sărbătoresc anul acesta 10 ani de parteneriat.

Nu este prima oară când Mercedes-AMG GT este o muză pentru o barcă de viteză. Cigarette Racing a dezvăluit deja două proiecte similare în ultimii doi ani, fiecare dintre acestea fiind inspirat de versiunile GT S și GT3 ale supercar-ului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.