Super Mario conduce un Mercedes-Benz GLA pe un nou circuit

,
1.57K 0

Dacă ați crescut jucînd Super Mario pe MS-DOS, atunci știți exact despre ce vorbim. În caz contrat, sunteți pe cale de a afla. Legendarul personaj Super Mario din jocul cu același nume lansat de compania japoneză Nintendo, primește acum un nou circuit și o nouă mașină: Mercedes-Benz GLA.

Mercedes-Benz a dezvoltat un circuit special pentru noua versiune a jocului de la Nintendo, “Super Mario Maker”. Purtînd numele “Mercedes-Benz Jump’n’Drive”, noul nivel îi oferă lui Mario șansa de a urca la volanul unui Mercedes-Benz GLA. Jucătorii trebuie să termine cu success nivelul pentru a-și mări colecția de obiecte dobândite pe parcursul jocului.

Circuitul Mercedes-Benz Event Course dezvoltat în colaborare cu japonezii care, de decenii întregi, sunt pionierii distracției interactive, îi duce pe jucători în diferite zone care au legătura cu lumea auto, inclusiv un showroom, pentru a testa GLA-ul în oraș, dar și pe autostradă. Cât de departe puteți ajunge? Depinde de cât de buni sunteți la acest joc!

Pentru a-i face pe fanii lui Super Mario să înțeleagă mai bine experiențele care îi așteaptă, Mercedes-Benz a lansat un scurt clip.

“Suntem încântați să ne facem din nou apariția în acest super joc, Super Mario Maker,” spune Dr. Jens Thiemer, Vicepreședinte Marketing Mercedes-Benz Cars. “Mercedes-Benz și Nintendo au multe în comun. Mai presus de orice, împart aceeași viziune: vor să-și inspire clienții și fanii – fie în viața reală, fie în cea virtuală.”

Până la ora actuală, Nintendo a vândut peste 4,3 miliarde de jocuri video și peste 686 de milioane de console în lumea întreagă. Iar multora dintre noi ne-a marcat copilăria cu personaje legendare ca Mario™, Donkey Kong™, Metroid™, Zelda™ și Pokémon™.

Comentati?

Your email address will not be published.