Ryan Tedder – noul ambasador de brand al Mercedes-Benz
, / 906 0
Mercedes-Benz B-Class Electric Drive

Ryan Tedder – noul ambasador de brand al Mercedes-Benz

SHARE
Home Lifestyle Ryan Tedder – noul ambasador de brand al Mercedes-Benz

Noua imagine a producătorului german de maşini de lux este Ryan Tedder, solistul şi unul dintre fondatorii trupei de pop/rock One Republic.

Colaborarea dintre solistul din Denver şi Mercedes-Benz a debutat la Salonul Auto de la Paris 2014, la lansarea modelului B-Class. Mai mult decât atât, trupa One Republic a interpretat noua melodie „I lived” la Mercedes-Benz Media Night de la Paris. De asemenea, melodia reprezintă un punct central în campania de comunicare pentru noul Mercedes-Benz B-Class, deoarece va face parte dintr-o serie de spoturi video menite să promoveze noul model.

Besuch von OneRepublic bei Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz B-Class Electric Drive nu numai că apare în videoclipul celor de la One Direction – „I lived”, dar joacă şi un rol principal, deoarece spune povestea reală a lui Brian, un tânăr de 16 ani care suferă de fibroză chistică, cu afecţiuni ale plămânilor şi mutaţii la extremităţi. În ciuda acestui lucru, Brian se bucură de viaţă şi face lucruri normale pentru vârsta lui, de neconceput pentru alte persoane care suferă de aceeaşi boală. Pe scurt, mesajul videoclipul conturează ideea că orice este posibil şi că fiecare poate depăşi cu bine toate greutăţile pe care viaţa le poate scoate în cale.

Besuch von OneRepublic bei Mercedes-Benz

Mercedes-Benz B-Class a fost lansat pe piaţă în 2011 şi încă de atunci au fost înregistrate peste 380.000 de unităţi vândute în toată lumea.

Comentati?

Your email address will not be published.