Harry Styles – Are o mașină de două ori mai bătrână ca el

Mercedes-Benz 230 SL din 1966
,
2.42K 0

Cu siguranță nu va scăpa de paparazzi care îl urmăresc 24 de ore din 24, cu mașina aceasta! De fapt, ar putea avea parte de o reacție total opusă intenției sale. Mercedes-ul 230SL al lui Harry Styles este automobilul care atrage ca un magnet atenția participanților la trafic, a pietonilor și – doar nu a crezut că nu va fi așa – a presei.

Harry Styles, solistul vocal din formația celebră în toată lumea One Direction, are doar 20 de ani, iar partenera sa are 49. Nu vă panicați, nu este vorba despre o doamnă mai în vârstă, ci despre o mașină! Cântărețul de muzică pop a fost văzut în timp ce își conducea decapotabila Mercedes-Benz 230SL de-a lungul faimosului bulevard Melrose de la Hollywood.

Cu decapotabila care are mai mult decât dublul vârstei lui, Harry Styles ia la rând bulevardele de la Hollywood pentru o sesiune foto și de shopping. Celebru și pentru relațiile sale cu doamne mai în vârstă, cântărețul a început de curând o relație cu fotomodelul Kendall Jenner, una dintre cele mai tinere dintre surorile Kardashian, care – așa cum am mai menționat – sunt toate înnebunite după G-Class!

Harry_Styles_SL

Harry Styles are 20 de ani. Mercedes-ul lui are 49.

Interpretul hit-ului “Up All Night” adoră senzațiile retro. Decapotabila sa stilată, de un alb strălucitor, are acoperiș din textil și scaune îmbrăcae în piele, un pic mai mult decât este Harry Styles „îmbrăcat” în tatuaje. Și uneori, mașina sa prezintă și o pungă cu mâncare de fast food pe scaunul din dreapta, susțin fanii care îl urmăresc non-stop. Și se pare că nu duce lipsă de asemenea fani.

Cu o înclinație spre vintage și avînd reputația unui mare iubitor de mașini, englezul are și un Jaguar E Type roșu, și un Ford Capri din 1970, pe care le postează ocazional pe contul său personal de Twitter. Pe rețeaua de socializare, cântărețul, care este și compozitor, și actor (de fapt, doar s-a jucat pe sine însuși în filme până acum), nu mai puțin de 18.9 de persoane îi urmăresc postările!

Comentati?

Your email address will not be published.