Kim înnebunită după G-Klass

Familia Kardashian are 5 Mercedes-uri Clasa G
,
2.06K 0

Cât de multe înseamnă prea multe? Kim Kardashian sigur nu știe răspunsul la această întrebare! Vedeta de reality show are vreo 6 Mercedes-uri în fața casei sale de la Hollywood. Și da, le conduce pe toate. Bine, nu pe toate odată, bineînțeles.

Are o parcare uriașă plină de mașini scandalos de scumpe, însumînd aproximativ 2 milioane de dolari, dar ea preferă tot Mercedes.

L-am luat pe primul”, a postat fericită pe o rețea de socializare în 2013, când a cumpărat Mercedes G 63 AMG, care nici măcar nu era încă disponibil la vânzare. A plătit 150 000 de dolari pentru mașina pe care o numește “noua ei jucărie”. Acea jucărie ar putea fi de departe cea mai ieftină, dar cea mai practică mașină din aleea din fața casei, plină de mașini super sport. Nu a fost primul ei Mercedes și, cu siguranță, nu va fi nici ultimul.

Familia Kardashian deține nu mai puțin de 5 Mercedes-uri Clasa G! Și este evident straniu pentru vedeta care nu ar purta nici în ruptul capului aceeași pereche de pantofi de două ori, să cumpere cinci mașini la fel.

Dar se pare că vrea să-și asorteze Mercedes-ul Clasa G la ținută. De curând, Kim Kardashian a cerut o restilizare a unuia dintre SUV-urile sale. A decis să schimbe vopseaua din negru metalic în negru mat.

Kim a făcut accident cu unul dintre G-urile sale pătrățoase primăvara trecută, pe 11 martie, când voia să facă stânga pe Sunset Boulevard.

Kim innebunita dupa G-Klass

Kim n-a kotit korect?

Kim, în vârstă de 33 de ani, a intrat în coliziune cu o mașină venind din direcția opusă. A scăpat nevătămată și fără amendă, pentru că, se pare a fost vina celuilalt șofer care a dat semnal stânga, dar s-a răzgândit și a mers înainte.

Și nu a fost singurul incindent în trafic din care vedeta de reality show a făcut parte. Câteva luni mai târziu, a fost trasă pe dreapta de poliție pentru că rula cu 20 de mile pe oră (32 km/h) peste limita permisă. Ei bine, nu e ușor să ții în frâu 544 cai putere. Paparazzi susțin că a scăpat de amendă flirtînd și s-a ales doar cu un avertisment.

Sora ei de 16 ani a avut și ea necazuri, pentru că a condus un G fără să aibă alături de ea un pasager cu permis, atunci când abia învăța să conducă. SUV-ul ei este cu 25 000 de dolari mai ieftin decât al lui Kim.

Așchia nu sare departe de trunchi. Mama lui Kim, Kris Jenner, conduce și ea un G. Cu care încă nu a făcut accident.

Soțul lui Kim, Kanye West, deține, printre altele, un Mercedes SLR, pe care Kim îl conduce foarte des.

Și slăbiciunea pentru Mercedes este trăsătură de familie. Tatăl vitreg Bruce Jenner se distrează și el, dar mai discret, la volanul unui Mercedes-Benz Clasa S.

Kim innebunita dupa G-Klass

Tatăl vitreg al lui Kim a ales un Mercedes Clasa S în loc de un G

Comentati?

Your email address will not be published.