Calendarul Mercedes-Benz Classic – cum să păstrezi noțiunea timpului cu stil

,
1.37K 0

Gândiți-vă la acest calendar Mercedes-Benz Classic ca la o invitație la a visa cu ochii deschiși: vă veți da seama că vă doriți să știți ce dată este astăzi neobișnuit de des, odată ce l-ați atârnat de perete…

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, dacă aș da peste o mașină a timpului, primele mele câteva călătorii ar fi întrecut, abia apoi aș fi curios să aflu și viitorul. Acest lucru explică parțial motivul pentru care găsesc mașinile retro atât de atrăgătoare și de ce eficiența mea ar scădea în mod dramatic dramatic dacă aș avea unul dintre aceste calendare Mercedes-Benz Classic deasupra biroului meu.

Măsurînd 69 pe 49 de centimetri și avînd un preț de 29.90 de euro, calendarul poate fi comandat online pe site-ul magazinului Mercedes-Benz Classic și va ajunge la primii clienți începînd cu finalul lunii octombrie. Calendarul în sine este un obiect clasic, făcînd parte dintr-o serie selectă de calendare așteptate cu nerăbdare de către publicul larg – ne gândim imediat la Pirelli.

mercedes-benz-classic-mercedesblog.com-4

Ediția 2016 vine cu un titlu relevant: “Fascinația Mercedes-Benz Classic”. Fiecare dintre cele douăsprezece teme ale calendarului reprezintă profunzimea inegalabilă a brand-ului care este cel mai vechi producător auto din lume. De exemplu, luna septembrie din calendar arată trei mașini de curse legendare, 300 SLR din 1955, care au fost prezentate într-un mod artistic în fața camerelor de luat vederi în timpul unei reuniuni care a avut loc anul acesta în locații devenite celebre pentru succesul obținut în cursa Mille Miglia.

La sfârșitul zilei, nu prea ai nevoie să găsești scuze pentru a cumpăra un obiect de colecție care, întâmplător, prezintă și câteva imagini de înaltă rezoluție ale câtorva dintre cele mai frumoase mașini construite vreodată. Și mai are o funcție foarte importantă, spunîndu-ți în ce dată ne aflăm astăzi.

Comentati?

Your email address will not be published.