O vizită la Mercedes-Benz Classic Center

Mercedes-Benz Classic Center
,
1.52K 0

Mercedes-Benz Classic Center reprezintă departamentul oficial al Mercedes-Benz pentru propietarii de mașini clasice sau simpli pasionați. Primul centru a fost deschis în 1993 în Fellbach, Germania, în apropiere de Stuttgart, iar cel de-al doilea a fost dat în folosință în iunie 2006 în Irvine, California.

Classic Center oferă piese de origine, reparații și restaurări complete ale modelelor Mercedes-Benz care au făcut istorie. Știm cu toții că în ultimii zece ani „vintage” a ajuns să semnifice orice este autentic, de valoare, de la haine, la ceasuri și până la un adevărat stil de viață. Totul a pornit ca o reacție la lumea digitală în care trăim, dorindu-se redescoperirea frumuseții trecutului, exact ceea ce valorifică și Mercedes-Benz Classic Center din Irvine, California.

Rear Engine Press Program 2010

Centrul redă viață mașinilor vechi care ne provoacă deopotrivă sentimente de dorință și invidie. Conform spuselor Mercedes-Benz, există peste 700.000 de mașini clasice care au ieșit de peste 20 de ani din producție. Așadar, Mercedes-Benz a construit primul centru de restaurări din afara Europei, iar angajații aleși pe sprânceană au lucrat în principal pe modele fabricate imediat după război, cum este și cazul acestui Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. Aceștia pot restaura fiecare piesă dintr-o mașină, pentru a semăna cu modelul original.

Mercedes-Benz Classic Center

În lobby puteți vedea un model 300 SL Gullwing din 1955 complet restaurat, ce a costat aproximativ 1.8 milioane de dolari, dar și o frumusețe din 1972, Mercedes-Benz 600. Aceste mașini clasice necesită meticulozitate și atenție la fiecare detaliu, ceea ce înseamnă că restaurarea poate dura între 24 și 36 de luni, pentru refacerea de la zero a unei mașini clasice. Cel mai probabil, costurile ar ajunge undeva între 450.000 și 500.000 de dolari.

Rear Engine Press Program 2010

Puteți admira aceste frumuseți la numeroase evenimente din timpul anului. Mai mult decât atât, această colecție de mașini clasice este disponibilă pentru demonstrații tehnice, evenimente sau filmări.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.