Mașina, mereu pe primul loc – Mercedes face reclamă la produse de întreținere

,
1.54K 0

Ce faceți înainte de o întâlnire? Petreceți ore întregi în fața oglinzii? Probați cele mai interesante haine? Sau poate dați o fugă până la coafor/frizerie, după caz? Ei bine, un tip oarecare nu a făcut niciuna dintre aceste activități înainte de a pleca la întâlnirea cu femeia visurilor sale. A fost prea ocupat să-și lustruiască mașina, un Mercedes-Benz CLA roșu.

În timp ce partenera sa petrece ore întregi pentru a fi gata să îl întâlnească, el petrece ore întregi în fața garajului, lustruind fiecare centimetru din Mercedes-ul său CLA roșu, ștergînd praful de pe bord, făcînd mașina să strălucească.

Domnișoara din clip aplică o mască facială. Iar bărbatul îi aplică mașinii un strat de ceară. Ea pulverizează un pic de parfum pe gât, el pulverizează protecție a pielii de pe bordul mașinii.

Dar nici măcar o secundă, el nu se îngrijește de propriul look. Așa că pleacă să o ia de acasă și, când sună la ușă, încă poartă cămașa în carouri, tricoul, blugii decolorați și tenișii pe care i-a purtat și în timp ce își curăța mașina. Oare îl va trimite acasă și îi va spune că nu mai vrea să-l vadă niciodată? Sau va ieși în oraș cu el?

Aflați deznodământul în clipul de mai jos!

Clipul cu durata de un minut promovează produsele de întreținere auto de la Mercedes-Benz, promițînd că acestea pot atrage atenția oricui, în orice condiții. Chiar și la o întâlnire. Suntem de acord, dar o cămașă curată și o cravată n-au omorât pe nimeni până acum!

Comentati?

Your email address will not be published.