Ciocnirea titanilor: Mercedes S 550 versus BMW 750i (video)

,
1.41K 0

De fiecare dată când S-Class se instalează comod în fotoliul de lider al industriei auto, BMW lansează un nou model Seria 7. Dar va putea vreodată Seria 7 să depășească Mercedes-ul? Acum, Jason Camissa, editor general la Motor Trend, dă verdictul.

Acest război continuă de atâtea decenii. S-Class a depășit mereu Seria 7, dar mai ales în materie de cifre de vânzări. Atât S 500, cât și 750i reprezintă ce pot oferi mai bun Mercedes și BMW la ora actuală, depășind oricare alt rival.

Dar odată cu apariția ultimei generații, Mercedes-ul a devenit mai dinamic ca niciodată, în timp ce BMW-ul a adoptat rețeta modestiei. S-au inversat rolurile? Nu tocmai. S 550 rămâne limuzina cea mai rafinată și mai elegentă din clasa ei, punctînd serios cu interiorul somptuos și designul superb. 750i este mai potolit, pătrînd formele vehicului model și primind îmbunătățiri la capitolul tehnologie, venind cu noutăți cum ar fi controlul prin gesture și funcția de parcare prin intermediul telecomenzii.

Dar întrebarea inițială rămâne. Este Mercedes S 550 încă rege? Testul comparativ realizat de Motor Trend rezolvă dilema în clipul de mai jos.

Comentati?

Your email address will not be published.