Mr. Bean conduce un Mercedes SLS AMG – Asta nu e comedie!

,
2.61K 0

Poate arată ca și cum ar fi cel mai ciudat dintre ciudați, dar este cel mai vitezoman dintre vitezomani pe autostradă. Rowan Atkinson, actorul devenit celebru pentru rolul lui Mr. Bean, își vinde acum super mașina McLaren F1. Așadar, mașina sa de zi cu zi va fi, de acum, un Mercedes SLS AMG, pe care l-a cumpărat exact acum un an, pentru 270 000 de euro.

Asta nu e glumă, iar Mercedes SLS AMG nu e nici pe departe amuzant. Mașina asta trebuie luată în serios și până și Mr. Bean a prins idea. Rowan Atkinson își vinde McLaren-ul pentru care a plătit 860 759 euro în 1997. De atunci, valoarea mașinii a tot crescut, iar Atkinson speră să obțină pe el 8 milioane de euro pe McLaren. Celebritatea proprietarului este inclusă în preț!

McLaren F1

Doar 106 astfel de mașini au fost construite și doar 72 au fost făcute pentru șosele. Cu un V12 care eliberează 627 cai putere, aceste bestii ajung de la 0 la 100 km/h în doar 3.2 secunde. Viteza maximă este de 387 km/h.

Dacă credeți că valorează fiecare cent, mai gândiți-vă puțin! Rowan Atkinson l-a lovit deja de două ori! Prima dată în 2009, când a lovit altă mașină din spate. Dar au fost atunci avarii minore. Doi ani mai târziu, el și McLaren-ul au fost implicați într-un accident grav, când au intrat cu viteză mare într-un copac. Mașina a fost făcută praf, dar Mr. Bean a scăpat teafăr și nevătămat și și-a folosit simțul umorului ca să obțină 1,2 milioane de euro de la compania de asigurări. A fost cea mai mare daună despăgubită vreodată în Marea Britanie.

Mașina, fotografiată de Carbuzz la scurt timp după accident, a parcurs până acum doar 66 000 km.

Odată ce își vinde McLaren-ul, Rowan Atkinson își va conduce zilnic Mercedes-ul SLS AMG, care poate atinge o viteză maximă de 320 km/h. Chiar își duce toți cei 583 de cai putere la supermarket, așa cum se vede în fotografiile făcute de Daily Mail. Omul cu figură de cauciuc se pare că are și o conformație de cauciuc, din moment ce reușește să se îndoaie serios ca să intre și să iasă din mașina cu două locuri și portiere gullwing.

Ce departe e acum de momentul în care își conducea mini-mașinuța galbenă în serialul “Mister Bean”! La vremea aceea, îl urmăream la volanul unui Leyland Mini 1000 din 1976, al unui BMC Mini MK II din 1969 și, mai târziu, la volanul unui Citroen Austin! Și mai țineți minte că, în loc să scoată cheia din contact când pleca din mașină, scotea volanul!

Îl puteți vedea într-un video super amuzant, dar vă rugăm tare, tare, tare de tot: nu încercați asta cu mașina voastră! De fapt, nu încercați cu nicio mașină, indiferent cui îi aparține!

Ei bine, râdeam noi de el atunci, dar cine râde la urmă, râde mai bine! Și sperăm că între timp, a găsit altă tehnică de a-și conduce colecția de automobile:

  • Honda NSX
  • Jaguar Mk7
  • Aston Martin DB2,
  • Ford Falcon
  • BMW 328 din 1939
  • Rolls Royce Phantom Coupe.

Averea actorului este estimată la 71 de milioane de euro.

 

Comentati?

Your email address will not be published.