Un Mercedes-Benz SLR McLaren Volcano erupe la Dubai

,
1.34K 0

Dacă tot ai un supercar, doar nu o să-l lași așa cum este. Ar fi prea banal, prea plictisitor. Chiar dacă este vorba de uluitorul Mercedes-Benz SLR McLaren, tot trebuie să-i faci ceva să iasă în evidență. Mai ales dacă locuiești pe tărâmul celor bogați, Dubai.

În Emiratele Arabe Unite, chiar și polițiștii conduc super mașini cum ar fi Mercedes G-Class, Bentley Continental și Ferrari. Doar nu o să te lași mai prejos. Mai ales dacă ești unul dintre acele personaje care dirijează vreun imperiu imobiliar sau faci afaceri cu petrol în deșert.

Mercedes-Benz SLR McLaren VolcanoCa să țină pasul cu milionarii din Orientul Mijlociu, un șeic arab conduce un… vulcan: Mercedes-Benz SLR McLaren Volcano. Mașina este zărită ocazional pe bulevardele însoritului Dubai și, după cum puteți observa, este ușor de remarcat, acest tip de Mercedes-Benz McLaren fiind poate cel mai ușor de recunoscut.

Dacă aveți impresia că primiți ce vedeți, vă înșelați! Compania de tuning din Laupheim, Hamann, i-a dat un plus de putere. SLR Volcano este acum cu 74 CP mai puternic ca fratele său în versiune standard (a ajuns de la 626 la 700 CP) și atinge un cuplu maxim de 830 Nm. Toată această putere face mașina să plece ca din tun: ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde și atinge o viteză maximă de 348 km/h. Sunt cifre care fac acest aruncător de lavă să fie una dintre cele mai rapide mașini din lume.

Mercedes-Benz SLR McLaren Volcano

Iar dacă vă doriți această frumusețe pe roți, este a dumneavoastră. Șeicul renunță la ea. Cum să întrebați cât costă? Nu se întreabă așa ceva când în joc este un Volcano. Dar fie, vă vom dezvălui această informație prețioasă, ca să vă dăm timp să vă pregătiți contul bancar pentru acest bolid: 1,1 milioane de dirhami,ceea ce înseamnă cam 272 000 de euro.

Comentati?

Your email address will not be published.