Prime pentru angajaţii Mercedes
, / 1106 0
Mercedes F1

Prime pentru angajaţii Mercedes

SHARE
Home Motorsport F1 Prime pentru angajaţii Mercedes

După ce a câştigat titlul constructorilor în Rusia duminica trecută, Mercedes a luat decizia de a recompensa echipa de Formula 1 cu un bonus consistent de 7 milioane de lire sterline.

Toto Wolff, şeful Mercedes Motorsport şi Paddy Lowe, directorul tehnic, sunt cei care vor da vestea cea bună celor 700 de angajaţi. Toţi angajaţii, de la cel mai bine plătit inginer şi până la paznici şi bucătari vor primi bonusuri de minimum 10.000 de lire sterline.

Cu toate acestea, membrii echipei care câştigă salarii cu şase zerouri în coadă, precum Wolff şi Lowe, pot câştiga chiar mai mult decât atât, ceea ce înseamnă că cei 7 milioane de lire sterline pot fi consideraţi ca un punct de plecare.

Campionul Lewis Hamilton va primi un altfel de bonus, mai exact confirmarea de la Wolff că va semna un nou contract, în afara celui care expiră la sfârşitul anului viitor. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Nico Rosberg.

282503-mercedes-celeb

După spusele lui Toto Wolff, rivalitatea dintre Hamilton şi Rosberg va deveni din ce în ce mai acerbă, după câştigarea titlului constructorilor.

Mercedes a câştigat 13 curse din cele 16 din acest sezon, iar echipa germană va primi o mică avere de 40 de milioane de lire sterline pentru acest sezon de succes. Piloţii vor primi şi ei prime, chiar dacă nu au neapărată nevoie de aceşti bani, întrucât Hamilton câştigă aproximativ 20 de milioane de lire sterline pe an, iar Rosberg în jur de 15 milioane de lire.

Wolff a confirmat faptul că trimful echipei de Formula 1 a fost umbrit de accidentul pilotului francez Jules Bianchi, după ce a fost implicat într-o coliziune cu o macara la Marele Premiu al Japoniei, starea lui fiind în continuare critică.

 

Comentati?

Your email address will not be published.