Bărbații adevărați poartă roz –CEO-ul de la Mercedes-Benz SUA se implică în lupta împotriva cancerului

,
1.28K 0

CEO-ul Mercedes-Benz SUA Steve Cannon a postat o fotografie pe contul său de Twitter, menționînd că “Bărbații adevărați poartă roz”. Este sloganul unei campanii care luptă împotriva cancerului la sân.

Steve Cannon s-a fotografiat cu picioarele pe birou, încălțat cu pantofi sport roz, zâmbind relaxat în biroul său, în fața unui poster uriaș care înfățișează un Mercedes-Benz SLS AMG.

Cannon a intrat în campania recent demarată de către AutoNation, cel mai important dealer auto din America de Nord. Sediul companiei din Fort Lauderdale, Florida, va fi luminat în roz pe timpul nopții, toată luna octombrie, câteva străzi vor fi vopsite în roz, iar reprezentanța auto a venit și cu ideea de a oferi plăcuțe de înmatriculare roz, pentru a conștientiza publicul în privința cancerului.

“Îi mulțumesc CEO-ului Mike Jackson și companiei AutoNation pentru că se implică în lupta împotriva cancerului la sân”, a scris Cannon pe Twitter. Mike Jackson este cel care a ocupat postul pe care îl deține acum Steve Cannon la Mercedes-Benz SUA. “Îți stă bine în roz. Hai să luptăm împreună împotriva cancerului”, a fost replica șefului de la AutoNation.

Compania intenționează – așa cum spun reprezentanții săi – să facă un bine societății, dar și afacerii, atrăgînd atenția femeilor și făcîndu-le conștiente, atât pe ele, cât și pe familiile lor, în privința riscurilor la care sunt expuse. Conform unor studii realizate de A.T. Kearny, Boston Consulting Group, femeile sunt cele care iau sau influențează 80% dintre decizii atunci când se pune problema ahiziționării unei mașini, a unei case sau a unei vacanțe.

Compania americană a trimis pantofi sport Converse, de culoare roz, către 211 de celebrități din toată țara, iar CEO-ul de la Mercedes a fost unul dintre acestea.

AutoNation a donat deja un milion de dolari unor programe care se ocupă de cercetare pentru tratarea cancerului. Soția CEO-ului Mike Jackson, Alice, a câștigat războiul împotriva cancerului. Cuplul a donatat un milion de dolari din fondurile personale către programe care se ocupă de dezvoltarea modurilor de prevenire, tratare și vindecare a cancerului.

Comentati?

Your email address will not be published.