Conceptul Mercedes Vision Tokyo ar putea face aluzie la noul R-Class

,
1.26K 0

Mercedes Vision Tokyo este surpriza celor de la Daimler, menită să facă furori la cel mai mare eveniment auto care are loc în Japonia: Salonul Auto de la Tokyo, care își va deschide porțile pe 28 octombrie.

Conceptul car-ul celor de la Mercedes a fost ascuns în cel mai mare secret până astăzi, ziua în care oficialii de la Stuttgart s-au hotărât să ne ofere șansa unei previzionări pe furiș.

Dezvoltarea conceptului Mercedes Vision Tokyo este, într-o oarecare măsură, o surpriză, avînd în vedere că ceea ce se află în fața ochilor noștri este un viitor MPV de lux. Fotografia promoțională întunecată arată cu claritate conturul a ceea ce pare să fie o interpretare futuristă a controversatului R-Class de la Mercedes.

Există, pentru moment, puține informații. Mercedes-Benz a anunțat totuși că va expune un vehicul de lux, autonom și ‘progresiv’. În lateral, observăm o portieră mare, probabil cu o dispunere de tip gullwing cu deschidere în două părți, orientată în sus.

Avînd în vedere atenția acordată, la această oră, trenurilor de rulare electrice, ne așteptăm ca Mercedes-Benz Vision Concept Tokyo să fie dotat cu unul sau mai multe motoare electrice. Nu ar fi de neconceput ca acest concept german să deschidă drumul unui nou R-Class, poziționat probabil ca o alternativă mai practică a portofoliului actual de SUV-uri de la Mercedes, incluzînd aici GLE și viitorul GLE, așteptat să debuteze luna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Comentati?

Your email address will not be published.