De Crăciun, părinții și copiii inversează rolurile în reclama Mercedes-Benz

,
1.66K 0

Părinții o iau razna de Crăciun. Ne așteaptă sărbători minunate, ne promite reclama Mercedes-Benz “Early Risers” (“Cei care se trezesc devreme”).

Chiar și cei mai somnoroși dintre noi se trezesc devreme în dimineața zilei de Crăciun. De obicei, copiii sunt cei care sar din pat în zori ca să verifice cadourile lăsate de Moșul bun sub brad. Dar dacă iarna aceasta, schimbăm rolurile?

Cu puțin peste o lună înaintea de sosirea lui Moș Crăciun, Mercedes-Benz SUA lansează reclama TV denumită “Early Risers”, pentru a promova Evenimentul de Iarnă, susținînd că nu trebuie să ne oprim din visat, chiar dacă am devenit adulți.

reclama Mercedes-Benz

Chiuind ca niște sirene și țopăind ca niște canguri pentru a-și trezi copiii, mama și tatăl aleargă pe scări în halate de baie și se năpustesc afară, în zăpadă, deși au doar papuci de casă în picioare. Cu ochii încă lipiți de somn, dar cu priviri tolerante, copiii le urmăresc bucuria din pragul casei. Au reușit și anul acesta. “Bucuria de pe chipul lor merită orice”, spune matern fetița blondă în timp ce soarbe din cana cu lapte și cacao.

Anul acesta, Moș Crăciun aduce mașina pe care o vedeți în reclamă, C-Class, la pachet cu alte modele, toate însoțite de reducerile de iarnă. Mercedes-Benz CLA și GLA 2016 sunt singurele modele care nu sunt incluse în ofertă.

Bucurați-vă de zăpadă și de mașini în reclama Mercedes-Benz!

Comentati?

Your email address will not be published.